اضطراب یا تشویش یا دلشوره عبارت است از: احساس ناخوشایند و مبهم، هراس و نگرانی با منشأ ناشناختهای که به فرد دست میدهد که عدم اطمینان، درماندگی و براگیختگی فیزیولوژی را به همراه دارد. مجموع واکنشهای جسمی و دهنی(عاطفی) آدمی در برابر محرکهای ناخواستهی خارجی و داخلی که برهم زنندهی ثبات داخلی بدن باشد، استرس نام دارد.
درمان غذایی:
- از مصرف غذاهای سرد (ترشیجات، آب یخ، ماکارونی، غذاهای شب مانده، غذاهای فستفود، نوشابه و دخانیات،) و گرم و خشک پرهیز کنید.
- روزانه یک لیوان شیر با یک قاشق چایخوری عسل مصرف کنید.
- هر روز صبح ناشتا 21 عدد مویز مصرف کنید.
- هر روز ناشتا یک عدد سیب رسیده شیرین مصرف کنید.
- از مخلوط آب سیب+آب هویج روزانه دو لیوان مصرف کنید.
رایحهدرمانی:
بیماریها به هر روشی که قرارباشد درمان شوند، اگر سه مرحلهی مهم و ضروری پاکسازی-بهسازی-نوسازی در آن رعایت نشود، درمان ناقص خواهد بود و اگر هم درمانی صورت بگیرد، مقطعی است و اثرات بیماری بازخواهد گشت. ضمن اینکه اصلاح تغذیه و غذا درمانی نیز زمینه اصلی این سه مرحلهی درمان است.
پاکسازی: عطر طبیعی غنچه - عطر طبیعی گل رز - عطر طبیعی روحافزا(اسطوخودوس+مرکبات) - عطر طبیعی لیمون(ترکیب مرکبات) - عطر طبیعی طهورا(ترکیب مرکبات و عطرهای رزگونه) - عطر طبیعی هلو -
بهسازی: بوییدن عطر طبیعی روح الجنان (ترکیب گل یاس+غنچه محمدی+سیب و...) - عطر طبیعی سیب - عطر طبیعی شیخ بهایی(ترکیب برگ چای + جوزهندی + مرکبات و...) - عطر طبیعی شورانگیز
نوسازی: عطر طبیعی لیمون - عطر طبیعی غنچه - عطر طبیعی طهورا(ترکیب مرکبات و عطرهای رزگونه) - عطر طبیعی رز
محصولات حکمتبنیان طیّبستان
مرجع درمـــانهای غیرخـــوراکی
درمانهای غیر خوراکی، روشی مؤثر وکم عارضه است که در میان حکماء مرسوم بوده است. و با نگاهی به طب کهن، سیره اهلبیت علیهم السلام و متون اصیل طبی به این نکته پی میبریم که درمانهای غیرخوراکی اولویت بیشتری داشتند. اما آنچه امروزه شاهد آن هستیم خلاف این رویه است که ثمره آن افزایش بیماریها و تعداد بیمارستانهاست! نظر شما چیست؟