قلب دومم شکسته!.طیبستان

قلب دومم شکسته! قلب

پوست بدن مانند یک سپر دفاعی محکم است که از شما در برابر آلودگی و عفونت محافظت می‌کند. اما اگر این سپر آسیب دیده باشد، نمی‌تواند به درستی از اجزای درونی بدن محافظت کند. این امر در مورد پوست ضخیم و محکم کف و پاشنه‌ی پا هم صادق است. پاشنه‌های ترک خورده زمانی ایجاد می‌شوند که پوست اطراف پاشنه‌ها از هم جدا شوند. ترکیبی از خشکی و فشار بیش از حد منجر به ایجاد ترک پا می‌شود، زیرا پوست نمی‌تواند سطح رطوبت را بالا نگه دارد و در نهایت شکننده شده که منجر به ترک خوردگی می‌شود.

قلب

قلب

پاشنه‌ها وزن بدن شما را هر زمان که ایستاده‌اید، حمل می‌کنند، بنابراین وقتی رطوبت نداشته باشند و پوست آنها خشک شود، پاشنه‌های ترک‌دار ایجاد می‌شوند. ترک‌های پاشنه معمولاً به دلیل رطوبت ناکافی ایجاد می‌شوند. این ترک‌ها می‌توانند زخم شوند و حتی ممکن است خونریزی کنند. در ادامه‌ی بررسی موضوع ترک پا نشانه چیست، خواهیم دید که خشکی شدید پا ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد، از جمله:

  • ژنتیک: شما می‌توانید از نظر ژنتیکی مستعد خشکی یا ضخیم شدن پوست و پینه در اطراف پاشنه پا باشید که منجر به ترک پاشنه پا می‌شود.
  • مرطوب نکردن پاها (عدم استفاده از کرم مناسب): این مورد، شایع ترین علت ترک پاشنه پا است. پوست اطراف پاشنه شما دارای تعداد نسبتاً کمی غدد عرق است و خاصیت ارتجاعی ندارد. بنابراین اغلب ممکن است خشک، زبر و ترک خورده شود.
  • گرفتن حمام یا دوش بسیار داغ و خیساندن پا در حمام داغ برای مدت طولانی یا به صورت خیلی مکرر: آب روی پاها می‌تواند چربی‌های طبیعی پوست را از بین ببرد و پوست را خشن و خشک کند. ایستادن طولانی مدت در مناطق مرطوب، مانند حمام، می‌تواند باعث خشکی و ترک پاشنه پا شود.
  • استفاده از صابون‌های خشن و خشک کننده‌ی پوست: ناتوانی در تمیز نگه داشتن پاها، می‌تواند دلیل دیگری برای ترک پاشنه پا باشد. اگرچه استفاده از صابون‌های خشن و شستشوی شدید می‌تواند به این مشکل کمک کند.قلب
  • کفش باز: صندل‌ها یا کفش‌های پشت باز می‌توانند باعث شوند چربی زیر پاشنه به طرفین منبسط شود و احتمال ایجاد ترک در پاشنه‌های شما را افزایش دهد. هنگام پوشیدن کفش‌های باز، مراقبت منظم از پاها، به خصوص در تابستان، مهم است. کفش‌های پشت باز یکی دیگر از مقصران اصلی در مورد پینه هستند، زیرا هیچ حمایتی از پد پا نمی‌کنند. راه رفتن با پای برهنه و کفش‌هایی که سایز آنها با سایز پای شما تطابق ندارد نیز مشکل را بدتر می‌کند.
  • چاقی: اضافه وزن می‌تواند فشار روی پد چربی زیر پاشنه پا را افزایش دهد. این امر می‌تواند باعث انبساط آن به طرفین شده و اگر پوست انعطاف پذیری نداشته باشد، به پاها فشار آورده و منجر به ترک پاشنه پا شود.
  • سایر اختلالات سلامتی: قارچ پا (پای ورزشکار)، پسوریازیس، اگزما، بیماری تیروئید، دیابت و برخی بیماری‌های پوستی دیگر می‌توانند باعث ترک پاشنه پا شوند.
  • کمبود مواد مغذی: کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند آهن و روی در رژیم غذایی می‌تواند بر سلامت پاشنه پا تأثیر منفی بگذارد.
  • فشار: ایستادن طولانی مدت در محل کار یا خانه می‌تواند به پوست پاشنه پا فشار وارد کند.
  • پیری پوست: پوست ضخیم و خشک با افزایش سن خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد و به همین دلیل با افزایش سن احتمال ایجاد ترک بیشتر می‌شود.
  • هوای سرد زمستان، سایش پاها به صورت خشک، کم آبی بدن، یا ننوشیدن آب کافی نیز از دیگر علل ایجاد ترک پاشنه پا می‌باشند.

ما را دنبال کنید

سبد خرید