خونریزی شدید زنان( افراط طمث )

خونریزی شدید زنان

برخی بانوان در طول زندگی خود ممکن است دچار خونریزی‌های شدیدی بشوند که در این بخش به یک سری عوامل پیدایش این عارضه اشاره می‌کنیم. امروزه مردم دنیا به سوی درمان‌های غیر خوراکی به جای خوردن دارو‌های شیمیایی روی آورده‌اند و همواره بر تعداد طرفداران این گونه درمان‌ها(رایحه درمانی، روغن درمانی، دعا درمانی، جواهر درمانی و... ) افزوده می‌شود. این روش‌های درمانی کم عارضه هستند و تأثیرات آن قطعی می‌باشد.

برخی از دلایل به وجود آمدن بیماری فوق:

  1. عدم تعادل هورمونی در دوران نوجوانی یا قاعدگی یا دوران نزدیک به سن قاعدگی یکی از دلایل شایع خونـریزی شدید است. در نوجوانی وقتی برای دختری اولین قاعدگی اتفاق می‌افتد، همچنین چند سال قبل از شروع یائسگی و وقتی قاعدگی در حال توقف است سطح هورمون‌ها متغییر شده و این سبب خونریزی شدید قاعدگی می‌شود.
  2. دومین دلیل خونـریزی شدید وجود تومور‌های فیبروئید رحمی است. مهم است که بدانیم تومور‌های فیبروئیدی اغلب خوش خیم و غیر سرطانی هستند که بیشتر در سن 30 تا 40 سالگی در زنان دیده می‌شود.
  3. پلیپ‌های دهانه رحمی کوچک هم که سطح دهانه رحم را می‌پوشاند می‌تواند سبب خونریزی شدید شود. پلیپ‌های داخل رحمی که غالبا غیر سرطانی هستند در بافت رحم رشد کرده و سبب خونـریزی شدید می‌شود.
  4. بیماری لوپوس: بیماری لوپوس یک بیماری دستگاه ایمنی است که بخش‌های مختلف بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد و می‌تواند سبب خونـریزی شدید قاعدگی شود.
  5. بیماری‌های التهابی لگن، عفونتی است که ارگان‌های متعددی از جمله رحم، لوله‌های رحمی و دهانه رحم را مبتلا می‌کند. این بیماری ممکن است در اثر بیماری‌های منتقله جنسی ایجاد شود.
  6. گاهی هنگام زایمان، سقط به وجود می‌آید که آن هم می‌تواند سبب بروز خونـریزی شدید قاعدگی شود
  7. سرطان دهانه رحم: یکی دیگر از دلایل خونـریزی‌های غیر طبیعی و شدید سرطان دهانه رحم است.
  8. دستگاه داخلی رحمی یا آ یو دی(AUD) که یک روش پیش‌گیری از بارداری است می‌تواند سبب بروز خونریز‌های شدید رحمی شود.
  9. اختلالات خونـریزی دهنده که خون فرد بسیار سخت بند می‌آید. این اختلالات خونریزی دهنده انواع مختلفی دارد و به دلیل بروز مشکلاتی در عوامل انعقادی خون ایجاد می‌شود. ابتلا به این اختلالات خونـریزی دهنده می‌تواند سبب بروز خونریزی شدید قاعدگی شود.

علت:

به علت غلبه صفرا به وجود می‌آید.
پرهیزات:

غذا‌های گرم و خشک تشدید‌کننده این نوع بیماری هستند و بهتر است از مصرف آن‌ها پرهیز بشود.

درمان:

برای درمان این نوع خونریزی‌ها توصیه شده است که روغن بنفشه به ناف و اطراف آن مالیده شود و آنقدر ماساژ داده شود تا کامل جذب بشود ضمنا توصیه شده است که یک قاشق غذاخوری بادام شیرین همراه با یک وعده غذایی خورده بشود، به مدت حداقل یک ماه.


منبع : کتاب روش شناسی روغن درمانی نوشته حکیم محسن اسماعیلی

برای تهیه روغن‌های مرغوب طیبستان می‌توانید با نمایندگی آن در تهران( ارمغان سلامتی ) ارتباط بگیرید. کیفیت روغن‌های طیبستان قابل مقایسه با سایر روغن‌های طبیعی نیست؛ قدرت جذب فوق‌العاده بالایی دارد و بعد از ماساژ دادن آن روی پوست شاهد هیچگونه چربی نخواهید بود. محصولات طیبستان بسته‌بندی زیبا وخلاقانه‌ای دارد؛ درب‌های ان به گونه‌ای طراحی شده است که از حدر رفت روغن جلوگیری می‌کند.

       

برای دریافت محصول مورد نظر خود با شماره زیر تماس بگیرید -    09301430620 مبینی 

 

 

 

 



 

ضربدر دو گفت:
لطفا اعراب کلمات مشکل را بگذارید. ما نمی فهمیم :)
    مدیریت گفت:
    سلام چشم از این به بعد :)
سجاد گفت:
oliaei گفت:
آقای اسماعیلی طب اسلامی تدریس هم می کنند؟
چطور میشه با ایشون ارتباط گرفت
اشکان گفت:
برای درمان خونریزی های داخلی دیگه هم بکار میاد؟؟

ما را دنبال کنید

سبد خرید